18 april 2022
16:00

Stuvsta IF 4

Referat: Huddinge IF 3 Gul - Stuvsta IF 4

Så var det dags för hemmapremiär på Källbrink i Sanktan och grabbarna var på glatt spelhumör. Dock så inleder vi matchen lite tamt och gästerna från Stuvsta IF har de första farliga målchanserna. Vi kommer mer och mer in i matchen och gör 1-0 på en hörna i den 8:e minuten genom Albin K. I den 14:e minuten kommer 2-0 genom just inbytte Moritz K. som gör en fin soloräd. 3-0 gör Charlie B. efter ett fint pass av Mirac K. Ställningen var 3-0 efter den första perioden. Vi inleder den andra perioden bra och Anton G. gör 4-0 i den 27:e minuten. Vårt andra mål på hörna till 5-0 gör Mirac K. i den 39:e minuten. Moritz K. gör sitt andra mål för dagen till 6-0 i den 46:e minuten. Sedan kommer vi i en liten svacka och Stuvsta gör 3 snabba mål i 47:e, 49:e och den 53:e minuten. Vi lyckas ta oss samman och Mirac K. dödar matchen genom att göra 7-3. Vårt tredje mål på hörna görs av Charlie B. och Moritz K. fastställer slutresultatet till 9-3 genom att göra sitt tredje mål för dagen, således en hat trick. Vi i tränarstaben glädjer oss idag extra mycket över att vi lyckades göra tre mål på hörnor.

Slutställningen blev Huddinge IF - Stuvsta IF 9-3

Målen: Moritz K. 3, Charlie B. 2, Mirac K. 2, Albin K. 1, Anton G. 1
Assisten: Anton G. 2, Charlie Ä. 1, Mirac K. 1, Amadeus E. 1, Moritz K. 1, Axel A. 1

lör 15 okt 2022, 18:30 Stuvsta IF 4 - Huddinge IF 3 Gul 1 - 2